Banca Comerciala Romana a devenit sponsor oficial al Lotului National de Matematica

Societatea_de_Stiinte_MatematiceBanca Comerciala Romana (BCR) a semnat un parteneriat cu Societatea de Stiinte Matematice din Romania, prin care va sprijini pregatirea si participarea Lotului National de Matematica la competitiile internationale. Prima astfel de competitie la care vor participa in cadrul parteneriatului este Olimpiada Internationala de Matematica, care anul acesta va avea loc intre 3 si 13 iulie in Cape Town, Africa de Sud. Parteneriatul a fost semnat pe o perioada de 2 ani, iar BCR_ Lot_Societatea de Stiinte Matematicemembrii Lotului National vor fi sustinuti de catre BCR in tot ce inseamna pregatire, deplasare si cazare la competitii internationale.

Sergiu Manea, Vicepresedinte Executiv Trezorerie, Piete de Capital & Group Large Corporate, BCR“Olimpicii de azi, indiferent de materie, sunt liderii nostri de maine: viitorii medici, profesori, ingineri sau antreprenori valorosi. Este datoria noastra de cetateni corporativi, a intregii comunitati de afaceri, sa fim alaturi de ei si, astfel, sa construim cu responsabilitate viitorul Romaniei. BCR sustine Lotul National de Matematica cu mandrie, dar mai presus de asta cu respect. Respect pentru munca, dedicarea si seriozitatea acestor elevi si a profesorilor care ii indruma”, a declarat Sergiu Manea, Vicepresedinte Executiv Trezorerie, Piete de Capital & Group Large Corporate, BCR.

Parteneriatul dintre BCR si Societatea de Stiinte Matematice din Romania isi propune sa promoveze, prin proiecte dedicate, tinerii valorosi ca modele de urmat.

Vestimentatia membrilor lotului este asigurata de catre Bigotti, care s-a alaturat demersului.

Sustinerea Lotul National de Matematica al Romaniei face parte dintr-o platforma mai ampla, prin care BCR, ca parte a strategiei sale de implicare in comunitate, sustine liderii din domenii ca educatia, antreprenoriatul sau domeniul social, pentru ca acestia sa isi poata indeplini misiunea.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.