Banca Transilvania: 17 tineri sustinuti de fundatia Clujul Are Suflet au intrat la facultate

Clujul Are Suflet 20145In cadrul celui mai mare proiect de CSR al Bancii Transilvania – Clujul Are Suflet17 tineri sustinuti de fundatie au intrat la facultate, alegand specializari precum: stiinte economice, agronomie si medicina veterinara, psihopedagogie si asistenta sociala. Dintre acestia, aproape 35% au fost admisi la facultate pe locuri la buget. In acest an, 26 de tineri de la fundatia Clujul Are Suflet au promovat bacalaureatul. Pe langa cei care vor deveni studenti din toamna, ceilalti adolescenti se pregatesc sa urmeze cursuri de calificare profesionala si de consiliere pentru alegrea unei cariere sau Clujul Are Suflet 2015 infograficsi-au gasit deja un loc de munca.

Tiberiu Moisa - Clujul are sufletEste al treilea an consecutiv ȋn care tinerii de la Clujul Are Suflet obtin rezultate exceptionale la admiterea la facultate, precum si la bacalaureat. Acestea reflecta implicarea echipei fundatiei, care se dedica zi de zi pentru un viitor mai bun pentru acesti tineri. Este, de asemenea, meritul adolescentilor care invata, pentru a-si crea un drum mai bun ȋn viata, dar si al familiilor lor, care ii sutin si ii ajuta, chiar daca, de multe ori, posibilitatile acestora sunt reduse”, a declarat Tiberiu Moisa, presedintele fundatiei Clujul Are Suflet.

In cei aproape 8 ani de activitate, Clujul Are Suflet a ajutat aproximativ 1.800 de tineri sa aiba o viata mai buna. Prin activitatea sa, fundatia sustine tinerii cu varste intre 14 si 20 de ani sa isi continue scoala, sa obtina note mai bune, sa se pregateasca pentru o meserie si sa gaseasca un loc de munca. Fiecare tanar are parte de un program adaptat, care cuprinde monitorizarea rezultatelor scolare, meditatii la diferite materii, activitati pentru mentinerea motivatiei, programe de orientare scolara sau profesionala, precum si programe sportive, destinate socializarii sau dezvoltarii abilitatilor artistice.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.