Banca Transilvania a donat 5000 de euro Fundatiei Clujul Are Suflet

Banca Transilvania a donat fundatiei Clujul Are Suflet cate 5 euro pentru fiecare persoana care a alergat pe 21 martie la crosul organizat de companie. Peste 1.000 de participanti, cu varste cuprinse intre 9 si 76 de ani, au alergat in acest an la cros. Clujul Are Suflet este cel mai mare program de implicare sociala a bancii, prin care, in decurs de mai bine de 5 ani, a ajutat peste 1.200 de adolescenti proveniti din medii sociale cu probleme, sa aiba o viata mai buna, sa se reintegreze scolar si sa isi gaseasca un rost in viata.

„Povestea brandului Crosul Banca Transilvania numara 13 editii anuale, toate organizate in Cluj-Napoca. Pe parcursul editiilor, strategia de eveniment a adaugat elemente noi, cum ar fi premii speciale, tombole, invitati precum Gabriela Szabo – fosta atleta si campioana mondiala – precum si initiative umanitare”, spun initiatorii actiunii.

Printre persoanele care au luat startul Crosului BT au fost inclusiv aproximativ 30 de adolescenti de la fundatia Clujul Are Suflet, dar si echipe sportive locale precum Napoca Rally Academy, juniorii de la echipa U Cluj – Handbal Masculin si Crusaders Cluj – echipa de fotbal american. O participanta a parcurs intregul traseu de 6 km al crosului in scaun cu rotile, tocmai pentru a se alatura cauzei umanitare a competitiei.

Ca parte a comunitatii, banca a sustinut de-a lungul anilor o gama variata de sporturi – crosul, golful si tenisul devenind sub-branduri BT, cu identitate si competitii proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.