Banca Transilvania a sustinut impadurirea a 10 hectare de teren

transilvania2Banca Transilvania si Asociatia Tasuleasa Social au organizat o actiune de impadurire pe o suprafata de 10 hectare aflata in apropiere de Cluj. La actiunea de plantare a Padurii Transilvania au participat peste 1.500 de voluntari din 20 de localitati. In aproximativ 4 ore a fost impadurita suprafata cu 40.000 de puieti de frasin, salcam si paltin, in localitatea Budesti-Fanate, la 60 de km de Cluj-Napoca. Voluntarii au avut ocazia sa „personalizeze” puietii prin mesaje care indicau numele persoanei care a plantat arbustul respectiv sau prin dedicatii. Budesti – Fanate este o zona cu doar 5% suprafata impadurita, acesta fiind motivul alegerii, pentru doi ani consecutivi, ca actiunea de voluntariat sa fie organizata in respectivul loc.transilvania1

Ömer Tetik, director general al Bancii TransilvaniaAm participat, cu bucurie, si in acest an, la plantarea Padurii Transilvania. Parteneriatul nostru cu Asociatia Tasuleasa Social face parte din actiunile „BT, prietenoasa cu mediul”. Actiunea de impadurire a fost, de asemenea, o noua ocazie de incurajare a voluntariatului si de implicare in comunitate”, a declarat Omer Tetik, Director General al Bancii Transilvania.

BT si Asociatia Tasuleasa Social au organizat in 2014 o actiune de voluntariat similara, in aceeasi zona. Headline-ul actiunii de voluntariat din acest an a fost „Banca Transilvania creste” si se refera, in primul rand, la faptul ca actiunea din acest an dubleaza suprafata impadurita de voluntarii bancii si ai Asociatiei Tasuleasa Social in 2014. In zona Budesti – Fanate, de exemplu, este vorba, in total, de 20 ha cu padure noua.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.