Bancpost ii ajuta pe suporteri sa calatoreasca in Irlanda de Nord alaturi de Echipa Nationala de Fotbal

Bancpost_Echipa Nationala_Irlanda de NordBancpost, sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal, lanseaza campania “Traieste emotiile alaturi de Nationala”. Prin intermediul acesteia, iubitorii fotbalului pot insoti Selectionata Romaniei pe toata durata deplasarii acesteia la Belfast (11–14 iunie), in vederea sustinerii partidei Irlanda de Nord – Romania din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016. Lansarea acestei campanii reprezinta prima actiune de amploare implementata la nivel national in cadrul parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal, proiect prin care Bancpost isi doreste sa ofere romanilor experiente memorabile in afara unitatilor sale, pe stadioane, in locuintele acestora si oriunde se regaseste pasiunea pentru fotbal.GeorgeGeorgakopoulosBancpost&Razvan Burleanu FRF_2

aura.toma.bancpostParteneriatul strategic cu Federatia Romana de Fotbal este o alegere fireasca in acord cu valorile comune pe care le avem cu Echipa Nationala de Fotbal si cu milioanele de suporteri: spiritul de echipa, pasiunea, perfectionarea continua pentru succes si orientarea catre performanta. Mai mult, ne-am propus sa oferim clientilor nostri experiente unice si memorabile, care depasesc limita celor 90 de minute de joc si adauga o noua perspectiva modului in care sunt celebrate evenimentele fotbalistice. Castigatorii campaniei pot astfel sa traiasca emotia si energia de a fi alaturi de Echipa Nationala nu numai din tribunele meciului de la Belfast, ci si din culisele celui mai indragit sport din Romania. Calatoria in Irlanda de Nord alaturi de Nationala reprezinta o oportunitate de a simti la intensitate maxima toate momentele importante din perioada de pregatire a meciului si dupa acesta, ca parte a delegatiei oficiale de fotbal a Romaniei”, a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing si Comunicare – Bancpost.

Astfel, clientii persoane fizice care achizitioneaza in perioada 27 aprilie – 27 mai a.c. oricare produs sau serviciu Bancpost inclus in campanie, intra automat in cursa pentru cele doua pachete VIP de doua persoane fiecare. Castigatorii vor insoti Selectionata Romaniei in Irlanda de Nord si vor fi alaturi de fotbalistii romani in toate momentele cheie ale acestei calatorii: vor zbura cu charter–ul Nationalei, se vor caza la acelasi hotel cu delegatia oficiala, vor avea ocazia sa cunoasca personal membrii echipei si vor asista la antrenamentele de pregatire ale jucatorilor premergatoare meciului oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.