Bancpost ofera “Colectia de bune perspective” Muzeului Antipa

Bibliorassic Park, o biblioteca cu peste 100 de carti rare, a fost oferita de Bancpost Muzeului Antipa. Cartile din acesta biblioteca speciala vin in sprijinul copiilor care participa la atelierele Muzeului si care pot accesa informatii si albume foto din domenii ca speologia, anatomia, zoologia, antropologia, paleontologia si altele.

Bibliorassic Park face parte din “Colectia de Bune Perspective“, un concept mai amplu dedicat produselor de asigurare oferite de Bancpost in parteneriat cu Eurolife ERB – societatea de asigurari de viata care face parte din acelasi grup financiar ca si banca.

“Biblioteca cu carti valoroase pentru copii reprezinta componenta de CSR a platformei, care simbolizeaza oportunitatile de dezvoltare pe viitor a celor mici, dar si un indemn general catre parinti, sa investeasca in educatia copiilor, proiectul dezvoltat pentru Muzeul Antipa fiind unul la care am contribuit cu mult drag”,  a declarat Violeta Mogosanu, Marketing Project Manager, Bancpost.

“Colectia de Bune Perspective” a fost lansata in luna februarie, are caracter continuu si cuprinde mai multe produse de asigurari Bancpost : Perspective pentru educatie – ce vorbeste despre avantajele unui cont de economii deschis de parinti pentru copii si despre siguranta unei asigurari avand componenta de economisire, dar si Perspective pentru casa ta – despagubire in maximum 48 de ore, in cazul unei palete largi de riscuri.

Click AICI pentru a accesa siteul dedicat acestei initiative.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.