Baneasa Shopping City sustine 69 de elevi, din 6 judete, sa mearga in continuare la scoala

Cumpara din Baneasa Shopping City si „Ajuta-i sa mearga la liceu!”Baneasa Shopping City a donat 45.000 euro pentru programul „Vreau in clasa a 9-a”, derulat de World Vision Romania.

Banii vor contribui la sustinerea a 69 de elevi, printr-o bursa lunara ce le asigura continuarea studiilor pentru anul scolar 2018 -2019. Elevii ce vor fi sustinuti sunt din judetele Cluj, Dolj, Iasi, Vaslui, Ialomita si Valcea.

“Fiecare bursa oferita in urma acestei campanii reprezinta o sansa la educatie, o sansa pentru un viitor mai bun. Noi credem cu tarie ca educatia sta la bazele dezvoltarii sociale si profesionale si ne bucuram ca putem implica mai departe in acest demers si vizitatorii Baneasa Shopping City”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Baneasa Shopping City.

Elevii care se bucura de ajutorul acordat de Baneasa Shopping City provin din familii fara posibilitati materiale, din diverse zone rurale ale Romaniei. Acestia au rezultate bune la invatatura si isi doresc sa mearga in continuare la scoala, lipsa banilor fiind principalul impediment.

Fiecare elev beneficiaza de o bursa lunara care le acopera cheltuielile de transport, rechizitele scolare, consiliere din partea echipei World Vision, dar si posibilitatea de a participa la activitati de integrare sociala.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.