BCR: 44 de proiecte participa in Finala Plina de Bine a Campionatului de Bine

BCR - Bursa Binelui Campionatul de Bine, organizat de platforma Bursa Binelui, a intrat in ultima etapa a competitiei, Finala Plina de Bine, cu 44 de proiecte sustinute de catre 43 de organizatii neguvernamentale.

Etapa decisiva a Campionatului de Bine se desfasoara pe parcursul a 5 saptamani, intre 16 ianuarie si 19 februarie 2018, iar din totalul de initiative calificate, 19 proiecte din Bucuresti participa in Finala Plina de Bine.

Proiectele finaliste pot fi vizualizate pe BursaBinelui.ro, in sectiunea dedicata Campionatului de Bine – Participanti.

Peste 68 000 de euro au fost stransi din partea a 5 400 donatori distincti in cele 6 saptamani de la debutul competitiei.

In Finala Plina de Bine pentru fiecare proiect calificat organizatiile trebuie atraga o suma cat mai mare de donatii de la cat mai multi donatori diferiti. La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte in functie de numarul donatiilor atrase si al numarului de donatori distincti. Premiile constau in dublarea sumei stranse pe toata perioada Campionatului, in limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect castigator. In cadrul celor patru editii anterioare, donatiile au depasit suma de 275.000 de Euro, valoarea totala a premiilor acordate castigatorilor de catre Bursa Binelui si BCR fiind de inca 60.000 Euro.

Prin Campionatului de Bine, Bursa Binelui incurajeaza organizatiile neguvernamentale sa stabileasca o relatie constanta, pe termen lung, cu publicul larg, donatiile individuale reprezentand in acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potential de crestere in Romania.

Bursa Binelui este singura platforma online care permite donatiile fara comisioane, incurajand astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru sustinerea financiara a unei cauze. Suma minima care poate fi donata este de 5 lei. Toata tranzactia este 100% securizata si nu se percepe niciun fel de comision.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.