BCR a lansat emisiunea de educatie financiara “Scoala de Bani“ pe Youtube

Scoala de Bani Viral StudiosBanca Comerciala Romana deruleaza prima emisiune de alfabetizare financiara din vlogosfera romaneasca, pe platforma Youtube.

Emisiunea „Scoala de Bani” este realizata de Viral Studios si prezentata de unul dintre cei mai cool creatori de continut ai momentului, Horia Sarghi, cunoscut ca “Zaiafet”.

Emisiunea “Scoala de Bani“ este prezentata de Zaiafet si publicata pe cel mai proaspat canal Viral Studios – Gandaceii de Internet. Formatul episoadelor este informativ-educational, cu frecventa saptamanala, iar durata unui episod nu depaseste sase minute. Emisiunile ating subiecte pragmatice precum credite, carduri si asigurari, dar si teme de dezvoltare personala si sfaturi pentru o viata mai bogata.

Nicoleta Deliu_reprezentant Bursa Binelui BCRDe aproape doi ani de cand derulam Scoala de Bani, am observat cat de usor este sa le schimbi oamenilor perceptiile legate de comportamentul financiar, atunci cand le oferi instrumente simple si interactive. Din intalnirile cu tinerii, ne-am dat seama ca ei invata pentru Bacalaureat din vlog-uri, isi iau informatii despre vacante si gadget-uri urmarind vloggeri, asa ca cea mai directa cale de a ajunge la ei a fost de a muta educatia din sala din curs in online. Peste 70% dintre tinerii activi digital de astazi urmaresc cel putin un vlogger roman. Suntem increzatori ca, prin parteneriatul cu Mikey Hash si Zaiafet, imbunatatim nivelul de alfabetizare financiara din Romania si ii ajutam pe tineri sa descifreze lumea complexa a banking-ului”, a declarat Nicoleta Deliu, coordonatorul programului national Scoala de Bani.

Primul episod „Scoala de Bani” explica modul de acordare a creditelor, cu referiri la istoria bancilor si exemple din viata de zi cu zi.

Scoala de Bani este cel mai amplu proiect de educatie financiara din Romania. Lansat de Banca Comerciala Romana in 2016, programul este bazat pe invatare non-formala si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, cu componente special dezvoltate pentru fiecare categorie.
Peste 30.000 de copii din gradinite, 20.000 de adolescenti si tineri si 20.000 de adulti au fost initiati in lumea banilor, in ultimii doi ani, in cadrul programului Scoala de Bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.