BCR a lansat FinCoach, cea mai noua experiență de sănătate financiară de pe platforma digitală George

Banca Comercială Română pune la dispoziția utilizatorilor George, platforma sa de digital banking, o nouă funcționalitate gratuită – FinCoach – care îi va ajuta să-și antreneze obiceiuri financiare sănătoase.

Într-un spațiu virtual dedicat, FinCoach propune o experiență nouă, care combină regulile de educație financiară și sfaturile practice cu analiza de date pentru situația financiară personală, ca parte dintr-un flux de construcție a unui fond de rezervă.

“FinCoach este dezvoltat ca un răspuns concret la dorința noastră de a le oferi oamenilor premisele unei vieți financiare sănătoase. Această construcție are nevoie atât de partea teoretică, cât mai ales de cea practică. Și nu oricum, ci cu soluții personalizate pe nevoile și dorințele fiecăruia. Facem deja acest lucru, de mai bine de doi ani, în unitățile noastre bancare, prin serviciul nostru unic și gratuit de Coaching Financiar, de care au beneficiat până acum peste 588.000 de români. Ne-am dorit însă să oferim o parte din această experiență și în George. Suntem doar în prima fază de dezvoltare și ne propunem să aducem în FinCoach cât mai multe călătorii de învățare și de adoptare a unor obiceiuri financiare sănătoase”, a declarat Daniela Urzică, Șef Departament Customer Contact Management, BCR

 Utilizatorii George vor putea găsi în FinCoach:

  • Obiective pe care le pot seta în funcție de priorități și în baza cărora își construiesc primii pași de sănătate financiară;
  • Monitorizarea în timp real a progreselor făcute;
  • Recomandări personalizate în funcție de activitatea financiar-bancară și obiectivele personale;
  • Știri și sfaturi practice selectate de experți, pentru luarea celor mai bune decizii financiare.

Spre exemplu, clienții vor putea învăța ce este, mai exact, sănătatea financiară, care sunt cele mai importante 6 repere în setarea unui buget personal, cum arată primele 10 metode inteligente de economisire, cum își pot tranforma pasiunile în surse de venit, care sunt principiile investiționale de bază, cum se pot ține datoriile sub control și care ar fi opțiunile pentru banii de studii.

Ecosistemul digital George a cunoscut o dezvoltare constantă în ultimii 6 ani. Peste 300 de funcționalități și opțiuni au fost introduse, de la momentul punerii pe piață, în octombrie 2018. În prezent, George are 2,34 milioane de utilizatori (internet banking și mobile banking), dintre care peste 1,9 milioane sunt utilizatori activi ai aplicației George mobile, cu o creștere de 13% an pe an.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.