BCR a selectat cele 10 start-up-uri din tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Sergiu Manea @ Accelerator de BusinessJuriul Acceleratorului BCR-InnovX a selectat cele 10 firme care vor participa la Bootcamp-ul programului in perioada 25 martie – 14 iunie 2019.

Prima cohorta a acceleratorului este dedicata  start-up-urilor, cu cifra de afaceri intre 100.000 de euro si 1 milion de euro, care dezvolta solutii si produse inovatoare prin tehnologie.

Cele 10 companii selectate de juriu sunt: AlphaBlock (blockchain), BOX2M (tehnologii IoT), KFactory (Tehnologii IoT si machine learning), KPEYE (platforma dedicata IMM-urilor), Maillon (platforma LendTech), Modex (Blockchain), Mo’Real Universe (platforma pentru experiente Augmented Reality), Product Lead (solutie e-commerce), Sigtree (servicii integrate de Smart Home) si Wise Voice (dezvoltator de chatbot si asistent vocal).

Sergiu Manea, Vicepresedinte Executiv Trezorerie, Piete de Capital & Group Large Corporate, BCRAntreprenorii selectati in acceleratorul BCR-InnovX ne dau incredere ca vom vedea tot mai multe companii de tehnologie lansate de romani, cu succes international. Alaturi de partenerii din proiect, credem in dezvoltarea Romaniei prin inovatii in tehnologie si credem ca <Imaginat de Romania, Codat de Romania sau Creat de Romania> poate deveni un brand de tara. Ma astept totodata sa acceleram noi insine ca business, prin inglobarea unor solutii fintech selectate in accelerator si prin inovarea instrumentelor financiare de investitii in start-up-uri”, a declarat Sergiu Manea, CEO Banca Comerciala Romana.

Toate start-up-urile din program vor invata, prin expertiza ECSIF, sa acceseze de la Bruxelles granturi pentru inovare cu valori de 50.000 de euro si vor putea sa-si sustina prezentarile in cadrul conferintei Startup Grind din Londra.

Acceleratorul BCR-InnovX este un proiect realizat in parteneriat cu Uipath, Startup Grind in partnership with Google for Startups, Mindspace si European Center for Services Investments and Financing (ECSIF). BCR acopera costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile si costurile logistice.

Acceleratorul BCR-InnovX este un program de mentorat si accelerare de business structurat in trei etape:

  • Start-ups – 10 microintreprinderi care au avut in 2018 o cifra de afaceri intre 100.000 de euro si 1 mil. euro si/sau care au atras o finantare cuprinsa intre 100.000 de euro si 1 mil. euro in ultimul an. Cifra de afaceri se poate cumula cu cea al altor companii cu care formeaza un grup in acceptiunea legislatiei IMM-urilor
  • Grinders – 10 studenti si/sau tineri antreprenori la inceput de drum. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa aiba inregistrata o microintreprindere, o intreprindere sociala sau asociatie/fundatie pe teritoriul Romaniei (persoana juridica sau persoana fizica autorizata) in orice sector tehnologic. Cifra de afaceri pe ultimul an trebuie sa fie sub 100.000 de euro.
  • Scale-ups – 5 companii dezvoltate (IMM-uri), care au inregistrat in 2018 o cifra de afaceri intre 1 mil. euro si 2,6 mil. euro. Cifra de afaceri se poate cumula cu cea al altor companii cu care formeaza un grup in acceptiunea legislatiei IMM-urilor.

Pentru mai multe informatii, click AICI

1 Response

  1. Elena spune:

    Interesant, multumesc pentru informatie. Tehnologia avanseaza cu un ritm spectaculos in toate domeniile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.