CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

BCR: Bursa Binelui a lansat Concursul de FAPTE BUNE

Bursa Binelui - ZambeteBursa Binelui invită ONG-urile din orice domeniu, care implementează proiecte pentru copii, să se înscrie în Concursul de FAPTE BUNE. La final, primele trei organizații care vor atrage cea mai mare sumă din donații pe platforma Bursa Binelui, pentru proiectele înscrise în concurs, vor fi recompensate de către BCR cu premii în valoare totală de 3.000 euro.

În cadrul Concursului de FAPTE BUNE pot fi înscrise proiecte în curs de implementare sau proiecte pe care organizația dorește să le implementeze, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 luni și 18 ani, din orice domeniu de activitate. De asemenea, pot fi înscrise proiecte care sunt deja înregistrate și sunt active pe platforma Bursa Binelui.

O organizație poate înscrie un singur proiect în Concursul de FAPTE BUNE. Nu sunt eligibile proiectele care vor să atragă donații pentru cazuri individuale, pentru un singur beneficiar/copil.

Modalitate de înscriere:
Organizația trebuie să înregistreze proiectul pe platforma Bursa Binelui în perioada dedicată înscrierilor în concurs. În cazul în care este un ONG nou înregistrat pe Bursa Binelui, în aceeași perioadă, organizația trebuie să își activeze modulul de donații de pe platformă (să încheie formalitățile cu EuPlătesc.ro, operatorul de donații) pentru a putea activa butonul DONEAZĂ înainte de începerea campaniei de atragere fonduri din cadrul concursului.

Pentru a fi înscris, proiectul înregistrat pe platforma Bursa Binelui trebuie ilustrat cu o poză reală, pozitivă și relevantă cu beneficiarii organizației (NU poate fi preluată din băncile de imagini), care să ilustreze cât mai bine scopul proiectului.

Fotografiile proiectelor înscrise în Concursul de FAPTE BUNE vor fi expuse într-un album dedicat pe pagina de Facebook Bursa Binelui, în perioada campaniei de atragere donații, pentru a fi promovate, astfel încât impactul vizual al fotografiei să contribuie cât mai mult în atragerea mai multor donații pentru proiectele din concurs.

Înscrierile in concurs se pot face pana pe 14 iunie 2021, ora 15:00. Campania de atragere donații va avea loc in perioada 15 – 30 iunie 2021
Anunțarea câștigătorilor: 5 iulie 2021.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.