BCR: Bursa Binelui lanseaza seria de workshopuri „HOW TO…”

Bursa Binelui BCRBursa Binelui organizeaza in perioada aprilie – iunie 2019, sub umbrela „HOW TO”, o serie de trei workshop-uri dedicate reprezentantilor organizatiilor non-guvernamentale inregistrate pe platforma de donatii fara comision www.bursabinelui.ro.

Seminariile vor fi sustinute de specialisti din echipa Bancii Comerciale Romane (BCR) si vor aborda subiecte care ii ajuta pe reprezentantii ONG-urilor sa obtina rezultatele dorite in activitatile specifice sectorului asociativ.

Workshop-urile se vor desfasura pe 9 aprilie, 14 mai si 14 iunie 2019 in Bucuresti si sunt calibrate pentru un numar de 30 de participanti, fiecare.

Nicoleta Deliu - BCRSub titlul „How to pitch: cum sa convingi companiile sa-ti sustina cauza? ”, primul curs din serie, organizat pe 9 aprilie, se va axa pe explicarea modului in care ONG-urile pot convinge companiile sa le sustina cauzele.

Workshop-ul va fi sustinut de Nicoleta Deliu, Sef department Comunicare – BCR.

 

 

Laura Plugaru - BCRAl doilea workshop isi propune sa traseze bazele promovarii in mediul online pe canalele social media utilizate de ONG-uri. Participantii vor invata cum sa identifice retelele de socializare principale si secundare pentru dezvoltarea ONG-urilor pe care le reprezinta, modul in care se stabilesc diversele obiective in social media, precum si ce inseamna strategia editoriala si gestionarea comunitatilor. Workshop-ul va avea loc pe 14 mai si va fi sustinut de Laura Plugaru, Online Communications Expert la BCR.

 

Claudia Oprescu - BCRCel de-al treilea curs se va concentra in jurul scrierii de proiecte care sa atraga atentia finantatorilor. Ii va ghida pe cei inscrisi sa inteleaga in mod detaliat care este planul de scriere si elementele componente ale unui proiect, sa citeasca ghidul solicitantului, dar si sa afle care sunt sursele de finantare si call-urile de finantare la care pot aplica. Workshop-ul va fi sustinut de Claudia Oprescu, Expert CSR la BCR.

 

Totodata, Bursa Binelui va premia lunar cu 500 de euro, in intervalul aprilie – iunie 2019, proiectele care vor atrage cea mai mare suma din donatii pe platforma pentru campaniile lor, incurajand, astfel, un proces de comunicare eficienta.

Bursa Binelui este un proiect creat si sustinut de Banca Comerciala Romana (BCR) in parteneriat cu EuPlatesc.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.