BCR: Castigatorii Campionatului de Bine au fost premiati de Bursa Binelui

Bursa Binelui -LoculIII_2000In cadrul celei de-a cincea editii a Campionatului de Bine, organizat de Bursa Binelui, au fost inscrise 140 proiecte sociale, implementate de 101 organizatii neguvernamentale.

Proiectele participante au reusit sa atraga finantari record din partea donatorilor individuali, suma totala atrasa fiind de 586.431 lei (126.000 euro), in urma unui numar de 9.247 donatii.
Castigatori Campionatului de Bine, editia a V-a, 2017-2018, sunt:

  • Locul I:Sustine hidroterapia peste 450 de copii cu dizabilitati din judetul Timis vor beneficia de programul gratuit de hidroterapie. Suma stransa: 47778,00 lei. Donatori distincti: 1592.  
  • Locul II: „Bucuria in Lumea Reala” va imbunatati calitatea vietii pentru familiile sarace din jurul Brasovului care se lupta cu frigul, putinul si lipsa. Suma stransa: 111046,00 lei. Donatori distincti: 662.  
  • Locul III: „Seara de poveste” este continuarea unui proiect inceput de Asociatia Taxiul cu Bomboane care ajuta sute de copii cu nevoi speciale de la doua spitale din Bucuresti sa treaca mai usor peste perioadele grele de tratament. Suma stransa: 54140,00 lei. Donatori distincti: 1264.

In urma competitiei, cele 3 proiecte castigatoare vor fi recompensate cu premii in valoare de 5.000 Euro/proiect. In cadrul celor patru editii anterioare, donatiile au depasit suma de 275.000 de Euro, iar valoarea totala a premiilor acordate castigatorilor de catre Bursa Binelui si BCR a fost de inca 60.000 Euro.

Festivitatea de Premiere a fost precedata de atelierul Orientare spre Solutii – “Solution Thinking”, oferit de Bursa Binelui finalistilor Campionatului de Bine si sustinut de Florin Ghinda, fondatorul portalului Romania Pozitiva. Atelierul a constat in prezentarea de metode si instrumente practice de rezolvare a problemelor inspirate din gandirea si psihologia pozitiva.

Prin Campionatului de Bine, Bursa Binelui incurajeaza organizatiile neguvernamentale sa stabileasca o relatie constanta, pe termen lung, cu publicul larg, donatiile individuale reprezentand in acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potential de crestere in Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.