BCR doneaza 2,5 milioane de lei pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19

bcrBanca Comerciala Romana doneaza 2,5 milioane de lei pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19.

Banii sunt deja directionati catre spitalele locale, comunitatile si ONG-urile implicate in procurarea si colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile – in speciale cele in varsta si fara ajutor – in educatia privind preventia si protejarea oamenilor, dar si catre eforturile de a asigura invatamant de la distanta.

Sergiu Manea, Vicepresedinte Executiv Trezorerie, Piete de Capital & Group Large Corporate, BCR“Suntem intr-un moment in care trebuie sa fim solidari unii cu altii, sa aducem impreuna ce avem mai bun. Facem parte zi de zi din comunitatile locale, lucram impreuna cu ele si credem in puterea comunitatii. Asa ca am decis sa ne implicam si mai mult in sustinerea lor, pentru a contribui la efortul comun de a trece cu bine peste aceasta perioada. Printre initiativele la care contribuim in mod direct si concret se numara sustinerea fondului de urgenta pentru spitale deschis de organizatia Salvati Copiii. Suplimentar, colegii nostri din toata tara sunt in contact permanent cu unitatile medicale locale si le-am pus la dispozitie un fond din care le pot oferi suport financiar. Vrem sa ajutam repede si exact acolo unde este nevoia cea mai mare. In plus, pentru ca rolul principal al unei banci este de a asigura sustinerea ideilor care ajuta la dezvoltarea societatii, am decis sa extindem suportul acordat, prin Acceleratorul BCR-InnovX, firmelor si antreprenorilor care propun solutii inovatoare in tehnologie pentru provocarile din sanatate si economie induse de Covid-19.

Facem un apel catre toata comunitatea de business, greu incercata zilele acestea, pentru a-si oferi sprijinul, in eforturile de combatere a pandemiei. Dincolo de cifre si orice fel de prognoze, avem datoria acum, mai mult decat oricand, sa ne gandim cum putem contribui la binele societatii – chiar si prin gesturi mici, idei si solutii pentru comunitate”, a declarat Sergiu Manea CEO BCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.