CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

BCR: Peste 31.000 de euro atrasi in doar 2 saptamani in Campionatul de Bine

BCR -Bursa BineluiAjuns la editia a V-a, Campionatul de Bine, organizat de singura platforma online din Romania unde donatiile sunt necomisionate – Bursa Binelui, si-a incheiat prima etapa a competitiei cu un bilant pozitiv: peste 31.000 de euro au fost atrasi prin intermediul donatiilor individuale in doar 2 saptamani.

68 de proiecte si initiative sociale sustinute de catre 56 de organizatii neguvernamentale si multi alti oameni de bine au trecut in Semifinala celei de-a V-a editii a Campionatului de Bine, etapa care se desfasoara anul acesta in perioada 19 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018.

In Semifinala Campionatului de Bine fiecare proiect calificat trebuie sa atraga donatii in valoare de cel putin 1.000 de lei de la 20 de donatori distincti, independent de donatiile si numarul de donatori atrasi in etapa anterioara, cea a Sferturilor.

La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte in functie de numarul donatiilor atrase si al numarului de donatori. Premiile constau in dublarea sumei stranse pe toata perioada Campionatului, in limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect castigator. In cadrul celor patru editii anterioare, donatiile au depasit suma de 275.000 de Euro, valoarea totala a premiilor acordate castigatorilor de catre Bursa Binelui si BCR fiind de inca 60.000 Euro.

Prin intermediul Campionatului de Bine, Bursa Binelui incurajeaza organizatiile neguvernamentale sa stabileasca o relatie constanta, pe termen lung, cu publicul larg, donatiile individuale reprezentand in acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potential de crestere in Romania.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.