BCR: Peste 9000 de donatori au daruit aproape 600000 lei, prin Campionatul de Bine

BCR - Bursa BineluiIn cadrul celei de-a cincea editii a Campionatului de Bine, organizat de Bursa Binelui – singura platforma online de donatii fara comision din Romania – au fost inscrise 140 proiecte sociale, implementate de 101 organizatii neguvernamentale, din toate judetele tarii, inclusiv Bucuresti si Ilfov.

Proiectele participante la cea de-a V-a editie a competitiei au reusit sa atraga finantari record din partea donatorilor individuali, suma totala atrasa fiind de 586 421 RON, de la 9 246 de donatori distincti.

43 dintre cele 140 proiecte inscrise in competitie s-au calificat in Finala Plina de Bine a Campionatului de Bine, care a avut loc in perioada 16 ianuarie – 19 februarie 2018.

Marii castigatori ai celei de-a V-a editii a Campionatului de Bine sunt:

  • Locul I: „Sustine hidroterapia”: peste 450 de copii cu dizabilitati din judetul Timis vor beneficia de programul gratuit de hidroterapie. Donatiile vor asigura participarea copiilor atat la terapie timp de un an, cat si participarea la doua concursuri de inot.
  • Locul II: „Bucuria in Lumea Reala” va imbunatatii calitatea vietii pentru familiile sarace din jurul Brasovului care se lupta cu frigul, putinul si lipsa.
  • Locul III: „Seara de poveste” este continuarea unui proiect inceput de Asociatia Taxiul cu Bomboane care ajuta sute de copii cu nevoi speciale de la doua spitale din Bucuresti sa treaca mai usor peste perioadele grele de tratament.

Bursa Binelui va recompensa cele 3 proiecte castigatoare cu dublarea donatiilor atrase in limita a 5.000 euro pe proiect.

In cadrul celor patru editii anterioare, donatiile au depasit suma de 275.000 de Euro, iar valoarea totala a premiilor acordate castigatorilor de catre Bursa Binelui si BCR a fost de inca 60.000 Euro.

Campionatul de Bine este o competitie pentru strangerea de donatii adresata ONG-urilor din Romania, urmarind sa transforme organizatiile in fundraiseri, in vederea atragerii de donatii.

Campionatul este gazduit, organizat si implementat de Bursa Binelui, unica platforma online de donatii necomisionate, dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu EuPlatesc.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.