BCR si Fundatia Noi Orizonturi cauta 50 de traineri pentru Scoala de Bani

Banca Comerciala Romana si Fundatia Noi Orizonturi cauta 50 de persoane care sa devina traineri pentru programul Scoala de Bani. Inscrierile in cadrul proiectului „Trainerii de responsabilitate financiara” se fac pana pe data de 15 noiembrie. Cei 50 de oameni vor trebui sa fie capabili sa modeleze comportamente financiare responsabile in randul copiilor, tinerilor si al persoanelor defavorizate. Un profesor de responsabilitate financiara poate fi: un profesor de scoala generala sau de liceu (indiferent de disciplina), un asistent social, un bibliotecar, un angajat sau voluntar al unui ONG sau un student (cu varsta minima de 21 de ani). Acestia vor primi sprijin (financiar si educational) pentru ca in perioada februarie-mai 2013 sa implementeze proiecte de educatie financiara, pe baza unui curriculum dezvoltat de Fundatia Noi Orizonturi, cu sprijinul voluntarilor BCR.

La BCR facem proiecte de educatie financiara de 5 ani si asta ne-a ajutat mult sa intelegem care sunt nevoile si cum trebuie sa ne adaptam metodele ca sa ne crestem eficienta. De aceea, ne-am hotarat sa mergem de aceasta data pe un model nou, bazat pe educatia experientiala, in care cream oportunitati practice de invatare si in care ii invatam pe oameni sa dea mai departe cunostintele acumulate”, a declarat Ilinca Macri, Sef Departament Comunitate BCR.

Cei 50 de trainerii vor invata aproximativ 5.000 de persoane cum sa isi administreze mai bine veniturile si, astfel, sa duca o viata mai buna.

Trainerii vor dobandi competente noi, acreditate printr-o diploma CNFPA, in cadrul unui program de formare intensiv de formator (TOT), educatie financiara si management de proiect, costurile fiind suportate in intregime de organizatori. In plus, vor interactiona cu specialisti din domeniul financiar si al educatiei non-formale si vor genera o schimbare in bine, contribuind la educatia financiara a tinerilor si/sau a persoanelor defavorizate. Participantilor selectati li se vor acoperi integral costurile cursului de formare pe parcursul celor 8 zile si costurile necesare pentru implementarea proiectelor educationale (instrumente didactice, consumabile etc).

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.