BCR sustine cu 1,5 milioane de euro performanta sportiva si dezvoltarea educatiei prin sport

COSR - BCR 2 Banca Comerciala Romana si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman au semnat un parteneriat strategic pe trei ani  pentru sprijinirea performantei sportive si dezvoltarea educatiei prin sport in Romania.

Intr-o prima faza, BCR se angajeaza sa sustina o investitie care depaseste jumatate de milion de euro pe an, atat prin aport financiar direct, cat si prin proiecte comune de dezvoltare a sportului olimpic. Printre cele mai importante proiecte COSR care vor fi sprijinite in mod direct si in perioada imediat urmatoare de BCR se numara programul Samurai 2020. Acesta este un proiect prin care COSR isi propune sa ofere asistenta speciala sportivilor cu potential de a obtine medalii la JocurileCOSR - BCR 4 Olimpice Tokyo 2020.

Sergiu Manea, Vicepresedinte Executiv Trezorerie, Piete de Capital & Group Large Corporate, BCRParteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman reprezinta un pas firesc in demersul nostru continuu de a creea capital de incredere in Romania. Intr-o perioada plina de provocari pentru sportul olimpic, in care doar cateva sporturi reusesc sa ajunga pe prima pagina si sa castige increderea marelui public, avem nevoie sa credem din nou in Romania olimpica. Aceasta incredere nu se poate naste insa fara pregatire, educatie si investitie in viitor. De aceea, am decis sa ne implicam in educatia si pregatirea viitorilor campioni, precum si in promovarea valorilor olimpice”, a declarat Sergiu Manea, CEO BCR.

Parteneriatul dintre BCR si COSR a fost marcat, in cadrul unui eveniment oficial, la care au participat  reprezentanti ai celor doua institutii partenere, sportivi ai loturilor olimpice, precum si nume legendare ale sportului olimpic.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.