BCR sustine femeile care dau incredere romanilor, prin campania online #EAsuntEU

EASUNTEUBanca Comerciala Romana ofera recunostinta femeilor puternice din Romania si ajuta la descoperirea acelora care le dau incredere romanilor.

Pentru fiecare model feminin promovat prin hashtag-ul #EAsuntEU, BCR doneaza 1 Euro si sustine activitatea organizatiei Teach for Romania.

In perioada 8 – 31 martie, posteaza un status pe profilul tau de Facebook, folosind hashtag-ul #EAsuntEU, in care ii dai tag femeii care te-a motivat sa fii mai bun: mama, prietena, medic, sportiv, artist etc.

Pentru fiecare hashtag #EAsuntEU, BCR doneaza 1 Euro si sustine activitatea unei profesoare din organizatia Teach for Romania. Teach for Romania recruteaza si pregateste profesoare care sa rescrie povestea educatiei din Romania.

Poti sustine campania si prin schimbarea pozei de profil de pe Facebook cu cea a femeii pe care o admiri. Daca ea te-a inspirat pe tine, cu siguranta o sa ii inspire si pe ceilalti din jurul tau. Schimba-ti poza de profil cu cea a femeii care te inspira si adauga rama campaniei: http://bit.ly/EAsuntEU.

Campania #EAsuntEU are loc in perioada 8-31 martie, iar statusul mesajelor care se vor transforma in donatii poate fi gasit AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.