BCR sustine Fondul de urgenta destinat spitalelor, deschis de Salvati Copiii

bcr salvati copiiiBanca Comerciala Romana sustine Fondul de urgenta pentru spitale, campania de strangere de donatii lansata de organizatia Salvati Copiii pentru sprijinirea medicilor romani in lupta impotriva epidemiei de coronavirus.

Fondul este sustinut de BCR printr-o contributie initiala de 100.000 de lei, la care banca va adauga cate un euro pentru fiecare donatie realizata, indiferent de suma, prin intermediul BursaBinelui.ro.

Nicoleta Deliu - BCRFacem un apel catre toti partenerii si clientii nostri sa se implice, indiferent de nivelul si forma contributiei, in sprijinul oamenilor din prima linie in lupta cu COVID-19. Medicii si personalul sanitar se afla, in prezent, sub o imensa presiune si au nevoie de protectie, masti, halate, dezinfectanti, teste si multe altele. Fara toate acestea, medicii nostri se pot infecta foarte usor, iar un doctor infectat devine pacient. Daca pana acum, ei aveau grija de noi, este momentul sa avem noi grija de ei. Pe Bursa Binelui, oricine poate dona foarte simplu si rapid, iar sumele vor fi suplimentate de BCR”, a declarat Nicoleta Deliu, Head of CSR & Communication BCR.

Detinuta de BCR, BursaBinelui.ro este de 8 ani singura platforma din Romania unde donatiile nu sunt comisionate.

Clientii BCR care doresc sa contribuie la Fondul de urgenta pentru spitale, deschis de Salvati Copiii, au la dispozitie si in aplicatia George (mobile & internet banking) un formular special de plata (accesibil in sectiunea “Plati facturi/Donatii/Salvati Copiii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.