Beko lanseaza noi tehnologii in cadrul IFA 2019

Beko HarvestFreshBeko, lider al pietei europene de electrocasnice, a anuntat lansarea celor mai inovatoare tehnologii si produse in cadrul IFA Berlin 2019, cel mai mare targ de electronice si electrocasnice. De la electrocasnice mici, la aparate frigorifice, masini de spalat si pana la tehnologia HarvestFresh, toate inovatiile Beko sunt proiectate pentru a contribui la imbunatatirea stilului de viata al consumatorilor.

Fie ca vorbim de tehnologii noi, care pastreaza valoarea nutritionala a alimentelor la cel mai inalt nivel, de electrocasnice care ne ajuta sa pastram casa curata, toate lansarile Beko au ca scop si usurarea vietii consumatorilor, dar si ocrotirea mediului inconjurator prin reducerea consumului de energie si risipei de apa.

Beko anunta in exclusivitate ca, incepand cu anul 2020, o parte dintre frigidere vor veni echipate cu tehnologia HarvestFresh, care contribuie la pastrarea aspectului si proprietatilor fructelor si legumelor la fel ca in ziua in care au fost cumparate.Pe langa pastrarea alimentelor proaspete in forma bruta, Beko se concentreaza si pe dezvoltarea de tehnologii ce contribuie la pastrarea nutrientilor in timpul dar si dupa pregatirea preparatelor culinare. Iar in ceea ce priveste curatarea fara efort, tehnologia AutoDose depisteaza murdaria de pe vase sau haine si incarca automat in dispenser cantitatea potrivita de detergent si balsam.

Beko a intrat in portofoliul Arctic in 2003, la scurt timp dupa preluarea pachetului majoritar al Arctic de catre grupul Arçelik. Brandul s-a lansat pe piata din Romania printr-o gama completa de electrocasnice, care se diferentiaza prin tehnologiile de ultima ora pe care le integreaza si printr-un design modern de produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.