Bergenbier planteaza 50.000 de brazi, ca parte a campaniei „Te racoresti si reimpaduresti!”

Racorim Romania cu braziBergenbier va planta 50.000 de brazi in Transilvania, ca parte a campaniei „Te racoresti si reimpaduresti!”.

Rau de Mori (judetul Hunedoara), Sohodol si Bucium (jud. Alba) sunt cele trei zone in care Bergenbier si initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat „Plantam fapte bune in Romania” vor planta specii de conifere.

Bergenbier si-a invitat consumatorii sa sustina campania si i-a incurajat sa dea nume brazilor care urmeaza a fi plantati, pe pagina de Facebook a brandului. Acestia se pot inscrie voluntari in Echipa Nationala de Racorire, pentru a participa la impadurire, pe platforma racorimromania.ro/cubrazi, pana la data de 15 aprilie.

„Te racoresti si reimpaduresti!” este unul dintre cele mai ample proiecte de reimpadurire cu ajutorul voluntarilor din Romania, realizat de Bergenbier cu sprijinul asociatiei EcoAssist, reprezentantul legal al „Plantam fapte bune in Romania”.

Gabriela Lupas Ticu_BergenbierAm simtit ca ar fi frumos sa contribuim si noi intr-o mica parte la racoarea muntilor, iar plantarea celor 50.000 de brazi arata modul nostru de a ne arata multumirea pentru natura care ne-a inspirat sa facem Bergenbier, berea care iti ofera racorirea adevarata. Din informatiile noastre, este prima initiativa de aceasta amploare din partea unei beri romanesti si ne vom implica in toate etapele plantarii, dar si in mentinerea si ingrijirea padurii pentru o perioada indelungata”, a declarat Gabriela Lupas Ticu, Director de Marketing Bergenbier.

La sfarsitul lunii aprilie, Bergenbier va incepe plantarea brazilor in zona Bucium alaturi de voluntarii si de vedetele care s-au alaturat campaniei de reimpadurire. Plantarea celor 50.000 de brazi in cele trei zone din vestul tarii (Bucium, Sohodol si Rau de Mori) va fi finalizata in luna mai.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.