BGS Divizia Medicala – o noua sesiune de instruire a cercetasilor

Cercetasii din Centrul Local „Scout Sfanta Tereza Bucuresti” au participat la o noua sesiune de instruire in domeniul acordarii primului ajutor, desfasurata in cadrul Parteneriatului dintre centrul local si compania BGS Divizia Medicala. De aceasta data, reprezentantul BGS Divizia Medicala le-a propus cercetasilor o intalnire plina de exemple practice, care a implicat cercetasii in procedurile de diagnostic, folosirea garoului, ingrijirea ranilor – dezinfectarea, pansarea acestora, utilizarea atelelor si transportul cu targa. Intalnirea s-a bazat pe cunostintele acumulate de cercetasi in cadrul precedentelor intalniri, astfel ca cercetasii au fost nu doar plini de entuziasm in cadrul acestor activitati, dar s-au dovedit si priceputi in aplicarea tehnicilor medicale.

“De aceasta data, am transpus cunostintele teoretice in practica. Am fost placut surprins sa vad ca pe masura ce demonstram practic cum se face toaleta plagii, cum se panseaza o plaga, cum se imobilizeaza o fractura, si asa mai departe, ei completau prezentarea cu comentarii pertinente si puneau intrebari la subiectul cursului pentru a-si lamurii neclaritatile. Faptul ca ii corectam cand mai faceau greseli, nu-i determina sa abandoneze procedeul si sa se” inchida” in ei asa cum deseori se intampla  prin colectivitati, ci perseverau in executarea cat mai corecta a procedurii”, a declarat Justin Radutu, reprezentantul BGS Divizia Medicala.

BGS Divizia Medicala este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata privata a interventiilor medicale de urgenta, numai in 2012 efectuand peste 10.000 de astfel de interventii.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.