7 Septembrie: BGS organizeaza “CROSinverS”, primul cros de alergat cu spatele

BGS organizeaza pe 7 septembrie competitia “CROSinverS”, primul cros de alergat cu spatele in scop caritabil. Evenimentul va avea loc in parcul Tineretului din Capitala (intrarea Sincai), incepand cu ora 9.00. Initiativa BGS are ca obiectiv sustinerea a trei copii care au probleme grave de sanatate. BGS impreuna cu sponsorii evenimentului doneaza 10 euro pentru fiecare participant care face o cursa completa.

“Alergand un singur kilometru cu spatele ii poti ajuta pe acesti copiii sa duca o viata normala. O tura pentru tine inseamna 10 euro pentru ei. Tie iti va fi atat de usor sa faci asta, iar lor le este atat de greu sa fie ca tine”, spun organizatorii competitiei.

Luca sufera de autism si are nevoie permanenta de terapie, sansele sale cresc semnificativ cu fiecare zi, iar parintii sai spera ca intr-o zi sa fie pe picioarele sale.

Emanuel sau Emi cum ii spun parintii nu se poata bucura de dragostea parintilor sai, pentru ca fiecare atingere il doare. O boala cumplita de piele il impiedica sa fie un copil mangaiat, un copil normal. Pansamentele speciale, cremele, sampoanele si plasturii adaptati bolii sale il fac sa se simta mai bine, sa inlocuiasca lacrimile cu zambete.

Cristian este condamnat la dializa toata viata daca nu beneficiaza cat mai curand de o interventie pentru megauterul congenital bilateral de care sufera. Nu poate avea o alimentatie normala, ceea ce-i incetineste dezvoltarea, este predispus la infectii, iar situatia familiara este precara.

Pentru inscrieri sau mai multe informatii click AICI

1 Response

  1. diana ilie spune:

    vreau sa particip la aceasta cursa pentru a ajuta copii cu boli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.