Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Bitdefender, Mobexpert, Banca Transilvania si eMAG sustin platforma „Doneaza pentru linia intai”

E-mag- doneaza pentru linia intaiBitdefender, Mobexpert, Banca Transilvania si eMAG au lansat platforma „Doneaza pentru linia intai” pentru a ajuta medicii si personalul sanitar, precum si polițistii, armata si jandarmii, care depun eforturi supraomenesti in aceste zile in lupta pentru viata contra pandemiei COVID-19.

Cumulat, cele patru companii au donat pana acum 4 milioane de lei si s-au implicat in achizitii, distributie si organizarea platformei de donatii.

Pana acum au fost contractate peste 40 de milioane de masti, manusi, combinezoane si peste 2 milioane de masti FFP2. Produsele ajung saptamanal in tara cu avioane cargo charter, inclusiv cu avioane Tarom transformate in cargo.

Necesarul de produse este centralizat saptamanal de catre Departamentul pentru Situații de Urgența in colaborare cu Ministerul Sanatații, iar pe baza acestui necesar se realizeaza distribuția catre cei din linia intai: Spitale, DSP, Ambulanța, SMURD, Armata, Poliție, Jandarmerie.

Donatiile se pot face online sau prin transfer bancar pe www.emag.ro/doneaza

Tot aici vor fi toate informațiile centralizate despre sumele donate, produsele si beneficiarii catre care au fost distribuite, detalii despre produse, preț si cantitate.

Omer Tetik, CEO Banca Transilvania: „Facem asta pentru Romania, facem asta pentru comunitatile locale, facem asta pentru toti romanii. Pentru noi este un semn de speranta ca patru companii reusim sa cooperam in momente de criza pentru binele comunitatii si abia astept sa ajungem la 4.000 de companii in proiect. Cooperarea si solidaritatea sunt cel mai important lucru acum, ca sa trecem cu bine criza medicala si sa pastram societatea si economia intr-o forma cat mai buna, astfel incat oamenii sa fie cat mai puțin afectați. Curaj, Romania!”

Dan Sucu, Mobexpert: „Cu totii vrem sa trecem peste aceasta nenorocire si sa ne reintoarcem la vietile de dinainte. Dar sa vrem nu este suficient! E nevoie ca fiecare dintre noi sa faca ceva, oricat de putin, pentru ca acest lucru sa fie posibil.”

Florin Talpes, CEO Bitdefender: „Bitdefender a oferit inca de la inceputul pandemiei securitate informatica gratuita pentru toate institutiile sanitare din lume pentru a le asigura activitate neintrerupta si a le feri de atacurile inerente acestei perioade. Noi suntem doar unul dintre cei multi din societatea civila care pun umarul astfel incat sa trecem cu bine, ca si comunitate, de o situatie grea. Ne-am unit acum fortele cu alti intreprinzatori pentru a gasi in afara tarii si a distribui echipamente de protectie celor carora le sunt atat de necesare, celor care sunt primii pe liniile frontului acum: cadrele medicale, politistii, jandarmii, armata. Umar langa umar”.

Iulian Stanciu, CEO eMAG: „Aceasta criza ne ofera oportunitatea sa ne unim in susținerea celor care ne ajuta. Avem speranța ca vom trece cu bine peste acest moment, pana atunci incercam sa ii ajutam cat mai mult pe cei din prima linie care se lupta cu aceasta pandemie, astfel incat multe vieți sa fie salvate si viața comunitații sa-si revina la normal”.

Obiectivul campaniei vizeaza strangerea unor donatii lunare de 50 de milioane de lei.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR ONG

Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2020 a concursului „Lumea prin Culoare si Sunet”, cel mai mare fond de finantare dedicat persoanelor cu deficiente...

Featured

Mai mult ca niciodata, in ultima perioada companiile s-au mobilizat si au inceput sa vina in sprijinul comunitatilor cu sume mari de bani sau...

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

STIRI BUNE

E.ON Energie Romania a lansat factura electronica, serviciu online pentru care pot opta, incepand din aceasta luna, toti clientii companiei, consumatori de gaze naturale...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...

Featured

Peste 100.000 de turisti au vizitat Zona Cascadei Bigar la un an de la amenajarea eco-turistica a zonei, dublu fata de perioada 2016-2017, cand...