BMW Proleasing Motors deruleaza #MaratonulMotivatiei, in beneficiul Fundatiei Motivation

Credit foto Mihai Marin_Motivation_RomaniaBMW Proleasing Motors, parte a grupului Proleasing Motors, desfasoara, in perioada 2-8 septembrie, campania #MaratonulMotivatiei, care are ca obiectiv strangerea de fonduri pentru scaune rulante potrivite pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Totodata, campania isi propune sa atraga atentia asupra nevoii acestor persoane de a avea o viata activa si independenta.

Pana acum, peste 60 de alergatori s-au inscris voluntari in #MaratonulMotivatiei si vor lua startul la Maratonul Ciucas X3 pentru a sustine cauza. Dintre acestia, 12 fac parte din echipa Proleasing si vor avea rolul de ambasadori si sustinatori ai cauzei.

La finalul maratonului, BMW Proleasing Motors va dubla valoarea donatiilor stranse, in limita obiectivului de 4.726 lei, prin intermediul galantom.ro, si ii va dona Fundatiei Motivation Romania.

Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors 2019„Am fost surprinsi sa vedem ce deschidere exista in randul sportivilor de a se alatura cauzei #Maratonul Motivatiei, in cadrul maratonului Ciucas, atat din randul angajatilor nostri, cat si al altor participanti. Impreuna, ne propunem sa ajutam la donarea de scaune rulante potrivite unui stil de viata liber al persoanelor cu dizabilitati. Iar pentru a incuraja si mai mult implicarea sportivilor si a celor din jur, la finalul competitiei, BMW Proleasing MCiucaș_X3otors va dubla valoarea donatiilor stranse, ori obiectivul maxim propus, sperand ca in felul acesta sa-i ajutam pe cei aflati in nevoie. Incurajam sportivii sa participe la Ciucas X3 si sa ne sustina cauza  pentru a obtine nu doar performanta in sport, ci si satisfactia ca au putut oferi ajutor, si chiar sa ne ajute in depasirea targetului asumat. Pe viitor, ne dorim sa luam parte la cat mai multe evenimente si initiative in scop caritabil, pentru a aduce beneficii importante comunitatii”, a declarat Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

Anul acesta, dealerul regional BMW sustine „Fondul Scaunelor Rulante”, lansat de Fundatia Motivation Romania. Prin acest program sunt donate echipamente de mobilitate potrivite dimensiunilor, abilitatilor si mediului utilizatorilor. Scaunele rulante sunt furnizate pentru utilizatori din toata tara, in baza evaluarilor facute de specialistii Motivation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.