BNP Paribas Leasing Solutions doteaza 10 scoli cu computere, prin programul „Dam un byte de ajutor!”

Poza CP BNPBNP Paribas Leasing Solutions Romania doteaza cu echipamente IT 10 institutii care se ocupa cu educatia copiilor si a tinerilor, cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate pe piata din tara noastra.

Cele 9 scoli si un ONG au fost dotate cu 150 de calculatoare pentru echiparea laboratoarelor de informatica, in sprijinul a peste 1500 de elevi care provin din medii defavorizate sau care se confrunta cu dificultati materiale. 

Responsabilitatea sociala este unul dintre pilonii principali ai BNP Paribas Leasing Solutions si suntem foarte bucurosi ca am putut contribui la acest proiect. Am dori sa multumim pe aceasta cale asociatiei Ateliere Fara Frontiere dar si partenerilor nostri principali care ne-au sustinut  in realizarea acestui proiect”, a  declarat Lionel Piquer,  Country Manager BNP Paribas Leasing Solutions.

Calculatoarele au fost colectate de catre Ateliere Fara Frontiere de la companii responsabile si reconditionate de catre salariatii aflati in insertie socio-profesionala din atelierul reconect.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.