Boeing si Project HOPE au donat echipament medical performant Maternitatii Brasov

BoeingCompania Boeing si Project HOPE au donat Maternitatii Brasov echipament medical de ultima generatie, pentru a marca 7 ani de sustinere acordata spitalului. Echipamentul medical donat include un sistem de ultima generatie, Tecotherm Neo Total Body Cooling, care contribuie la reducerea deceselor prevenibile si a dizabilitatilor in randul nou-nascutilor. Dispozitivul induce hipotermia terapeutica in Maternitatea Brasovmanagementul asfixierii perinatale.

Stanlez Prusinski“Boeing isi propune sa investeasca in comunitatile in care activeaza si, cu sprijinul partenerilor nostri de la Project HOPE, suntem onorati sa putem contribui la sustinerea medicilor si asistentelor din Maternitatea Brasov, care, prin dedicarea lor, salveaza numeroase vieti. Activitatea pe care Project HOPE o desfasoara in aceasta regiune vine in completarea relatiei de durata pe care compania Boeing o are cu Romania, de peste 20 de ani “, a declarat Stanlez Prusinski, Business Development Director al Boeing Defense, Space & Security (BDS) pentru Europa Centrala si de Est.

Boeing a sustinut si Romania Neonatal Care Training Exchange Program, un program de pregatire in domeniul ingrijirii neonatale, organizat de Project HOPE Polonia in parteneriat cu Spitalul Universitar pentru Copii din Cracovia si Spitalul “Dr. Ioan Aurel Sbarcea” din Brasov, initiat in anul 2008. Programul ofera medicilor si asistentelor din Romania un training de ultima generatie, menit sa reduca mortalitatea materna si infantila in Brasov si in imprejurimi.

Aproximativ 400 de cadre medicale au luat parte la trainingul oferit de Project HOPE Polonia, finantat prin granturile Boeing, in valoare de peste 330.000 de dolari, respectiv peste 1.000.000 lei. In cadrul aceluiasi proiect, Philips a oferit Maternitatii Brasov un sistem de ecocardiografie ClearVue 550.

Romania Neonatal Care Training Exchange, organizat de catre Project HOPE Polonia, este unul dintre proiectele sustinute prin programul Boeing’s Global Corporate Citizenship in Europa Centrala si de Est. In aceasta zona, Project HOPE a oferit programe de training pentru mai mult de 9000 de angajati in domeniul sanatatii, a organizat peste 600 de programe de schimb de experienta si a pus la dispozitia a 3500 de manageri din domeniul sanitar cursuri de management.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.