Bonami.ro deruleaza lanseaza campania #mamedenota10

Campania #mamedenota10_Bonami_ACSISMagazinul online Bonami.ro desfasoara, pe durata lunii august,  campania #mamedenota10 pentru achizitia de rechizite necesare inceperii scolii pentru 25 de copii.

Campania se deruleaza impreuna cu Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala (ACSIS), care sprijina tinerele mame aflate in risc de abandon al copilului.

In cadrul campaniei, clientii Bonami pot alege sa achizitioneze obiecte virtuale, cu valori diferite: ascutitoare, penar, ghiozdan, ce reprezinta de fapt donatii.

“Ne-am dorit sa cream un proiect prin care putem contribui in modul cel mai concret la ajutorarea familiilor cu copii aflate in dificultate s i am avut s ansa sa gasim in ACSIS partenerul ideal. Ei au o experienta vasta in domeniu, iar prin proiectul lor, Acces la educatie si sanatate pentru copii si tineri defavorizati, fondurile obtinute vor ajunge exact la cei ce au mai multa nevoie de ele” , a declarat Manuela Lica-Ionescu, Marketing Manager Bonami pentru Romania.

“Avem integrati in proiectele noastre 25 de copii cu varste cuprinse intre 6 s i 14 ani, majoritatea fiind crescuti de mame singure, care se confrunta cu situatii foarte dificile de viata. Dorinta noastra este sa putem asigura rechizite pentru toti acesti copii, prin campania desfasurata impreuna cu Bonami”, a declarat Georgiana Neuman, Director Executiv ACSIS.

Bonami si ACSIS isi propun in acelasi timp sa atraga atentia asupra problemei grave a abandonului scolar in Romania, acesta fiind al treilea cel mai mare din Europa, potrivit Eurostat. Procentual, rata de parasire timpurie a scolii este de peste 18%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.