Bonami: Toti copiii din campania #mamedenota10 au primit rechizite

proiect bonami acsis_3Bonami si Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala (ACSIS) au strans – in cadrul campaniei #mamedenota10, suma de 3425 lei, din care au fost achizitionate rechizite scolare pentru toti cei 25 de copii integrati in programul de consiliere si sprijin al organizatiei.

Astfel, clientii Bonami au putut alege sa achizitioneze online obiecte virtuale, cu valori diferite: ascutitoare, penare, ghiozdane, ce reprezentau donatii.

Bonami si ACSIS si-au dorit si sa atraga atentia asupra abandonului scolar, acesta fiind al treilea cel mai mare din Europa, potrivit Eurostat.

“Am fost surprinsi pozitiv de receptivitatea si entuziasmul lor, am avut comenzi pentru toate produsele virtuale oferite in cadrul campaniei, ceea ce demonstreaza ca, indiferent de posibilitati, fiecare a dorit sa contribuie. Avand in vedere succesul acestei campanii ne-am dori sa organizam si pe viitor astfel de actiuni”, a declarat Manuela Lica-Ionescu, Marketing Manager Bonami pentru Romania.

 Rechizitele au fost oferite in cadrul unei intalniri organizate la scoala unde invata majoritatea copiilor integrati in programele ACSIS.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.