Bonduelle Romania promoveaza consumul de legume in randul copiilor

Atelier Scoala Altfel.Masa Altfel 1Bonduelle a lansat initiativa “Scoala Altfel.Masa Altfel” cu scopul de a educa preferintele alimentare ale celor mici, prin promovarea consumului de legume si fructe intr-o maniera creativa si deosebit de atractiva, structurata sub forma unor ateliere. Statisticile tot mai ingrijoratoare privind obezitatea infantila si consecintele sedentarismului au transformat alimentatia sanatoasa intr-o preocupare serioasa pentru majoritatea parintilor. In cadrul unor ateliere derulate in Saptamana Altfel, Bonduelle Romania i-a invatat pe parinti cum ii poti facAtelier Scoala Altfel.Masa Altfel 2e pe micutii pretentiosi sa consume legume.

monica.rosuDe multe ori, parintii sunt dezarmati de atitudinea de respingere a copiilor fata de legume si pot opta pentru variante mai putin sanatoase. Mesajul Bonduelle este ca pregatirea unei mese sanatoase poate fi transformata intr-o joaca plina de beneficii. Ne propunem sa formam din parinti si copii o echipa solida si bine informata, capabila sa faca fara prea mult efort alegerile alimentare cele mai potrivite, iar legumele Bonduelle sunt un partener de nadejde”, a declarat Monica Rosu, Marketing and Communications Manager Bonduelle Balkans, Ukraine, Caucasus and Middle Asia.

Programul, dedicat copiilor din clasele pregatitoare si clasa I, a fost testat in 4 scoli din Bucuresti in cadrul Saptamanii Altfel.
In decursul a 50 de minute, durata medie a unui atelier, aproape 300 de copii au descoperit prin jocuri antrenante care sunt beneficiile pentru sanatate a celor mai populare legume si au creat, folosindu-se de acestea, un personaj comestibil pe care l-au luat cu ei la plecare. De asemenea, micutii participanti au primit din partea mascotelor Bonduelle o carte din care vor putea afla mai multe despre legume si modurile gustoase si sanatoase in care acestea pot fi preparate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.