BOOKURESTI – Prima librarie in care cumparatorul decide pretul cartii

Lansata in data de 13 mai, 2013, Bookuresti este prima librarie din Romania ale carei carti nu au pret. Mai exact, cartile sunt oferite in schimbul unor contributii sugerate, cumparatorul avand posibilitatea de a-si alege titlul dorit si de a da cat il lasa inima si ii permite buzunarul: mai putin, mai mult sau exact cat e valoarea contributiei sugerate pentru fiecare titlu.

Bookuresti este un refugiu cultural online cu aproximativ 250 de carti de specialitate in limba engleza, din domeniile: educatie, psihologie, sociologie, comunicare, economie, istorie, politica, medicina, IT etc.  O alta particularitate a librariei este aceea ca cele 250 de carti sunt expuse gradat, cate 4 titluri pe zi.

Bookuresti este un este o mica intreprindere de miscat mintea si inima cetatii, un experiment al Grupului de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC), initiat pentru sustinerea si realizarea obiectivelor organizatiei in perioada 2013 – 2014: Dezvoltarea unor mecanisme inovative de atragere de oameni si fonduri, pentru rezolvarea problemelor comunitatii.

Pentru a-ti alege o carte click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.