Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Bosch este al doilea cel mai dorit angajator din industria automotive din Romania

Bosch 4Bosch este este unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania, conform unui studiu realizat de o companie specializata in solutii de recrutare si promovare a brandului de angajator.

La nivel national, Bosch ocupa pozitia sapte din 100 in topul celor mai doriti angajatori realizat de Catalyst Solutions in 2020, fiind al doilea cel mai dorit angajator din industria automotive din Romania si cel mai dorit angajator din Cluj.

Totodata,  Bosch se regaseste in primii zece cei mai doriti angajatori pentru al treilea an consecutiv. Potrivit studiului, la nivel regional compania este prima optiune pentru grupurile tinta tehnic si business din Cluj si ocupa locul al doilea in preferintele inginerilor si candidatilor cu profil business din aria judetelor Alba, Mures, Sibiu si Hunedoara.

Mai mult, Bosch este al treilea cel mai dorit angajator din judetul Timis in randul candidatilor vorbitori de limbi straine din zona de vest a tarii.

Mihai Boldiar_Director General Robert Bosch SRL „Ne bucuram sa regasim Bosch, si anul acesta, in topul preferintelor candidatilor romani. Organizatia noastra este recunoscuta la nivel mondial pentru cultura organizationala bazata pe valori si leadership, oportunitatile de dezvoltare profesionala, stabilitate si comunicare deschisa. Increderea pe care ne-o ofera atat angajatii, cat si candidatii este o componenta critica a succesului in lumea corporativa de astazi, iar rezultatele obtinute in urma studiului ne confirma aceste lucruri”, a declarat Mihai Boldijar, director general Robert Bosch si reprezentantul Grupului Bosch in Romania.

Studiul  „Cei mai doriti angajatori” este realizat anual la nivel national, fiind un instrument de referinta complex care isi propune sa masoare nivelul de atractivitate al angajatorilor din Romania si sa ofere o intelegere a comportamentului candidatilor si asteptarile acestora in raport cu angajatorii locali. In 2020, studiul a fost realizat pe un esantion de peste 19.000 de respondenti, absolventi de studii superioare cu profil business, IT&C, inginerie, stiinte sociale, medicina si farmacie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...

Featured

Peste 1800 de elevi și profesori din șase școli din Transilvania cu predare sau cu secții în limba germană au primit în toamna acestui...

Featured

Organizația Salvați Copiii lansează cursul online „Profesor real într-o școală virtuală”, un amplu demers didactic care surprinde principalele aspecte legate de formarea cadrelor didactice...