Bosch: Piata camioanelor ecologice si sistemelor de propulsie este in crestere

Bosch Emission Systems GmbH & Co KGReglementarile privind limitele de emisii, precum Tier 4 Final si Euro 6 se afla la baza cererii de sisteme de control a gazelor de esapament pentru camioane, excavatoare si alte utilaje mobile, fapt ce au sporit afacerile companiei Bosch Emission Systems GmbH & Co KG (BESG) la nivel mondial. Sistemele integrate inovatoare ale Bosch reduc emisiile per kilometru parcurs pentru autoturisme, autovehicule comerciale si utilaje de constructii. BESG poate configura individual toate sistemele in functie de dorintele clientului si le poate integra in autovehicule sau utilaje, asigurand si certificarea. In plus, Bosch Emission Systems GmbH & Co KG 2014specialistii Bosch Emission Systems dezvolta si sisteme pentru aplicatiile stationare precum generatoarele.

„Cat priveste autovehiculele comerciale, piata globala pentru aceste sisteme se va dubla pana in 2020”, prognozeaza dr. Markus Heyn, presedintele diviziei Diesel Systems din cadrul Bosch.

Pentru a tine pasul cu aceasta crestere rapida a cererii, BESG a dezvoltat o noua facilitate de productie in Germania, cu inca 15.000 de metri patrati. In plus, inginerii Bosch rafineaza in permanenta portofoliul de produse care acopera orice, de la integrare la productia de sisteme complete de control a gazelor de esapament, atat pentru aplicatii off-road, cat si rutiere. De asemenea, in America de Nord, BESG a inceput sa doteze autoturismele de dimensiuni mari, precum SUV-urile, cu sisteme complete de control a gazelor de esapament.

Bosch Emission Systems GmbH & Co. KG a fost infiintata in 2010 ca o societate mixta cu doi alti parteneri. De atunci, BESG dezvolta, produce si integreaza sisteme de control a gazelor de esapament pentru utilajele de constructii si autovehiculele comerciale. Bosch a devenit unicul proprietar al companiei in octombrie 2012.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.