BOSCH: Proiectele de reciclare creativa realizate de Dremel au adus bucurie copiilor

Bosch_reciclare_creativa_scule_DremelCopiii din Centrul de primiri in regim de urgenta pentru copiii strazii aflat in sectorul 3 din Bucuresti au dat frau liber creativitatii, in cadrul unui eveniment organizat de Dremel, unul dintre brandurile de scule electrice ale concernului german Bosch. Reprezentantii companiei, impreuna cu voluntarii organizatiei Reciclare Creativa, au donat centrului 4 mese si 8 bancute din paleti de lemn, realizate anterior in cadrul unei caravane a bricolajului organizata in 18 magazine din 6 orase din tara: Bucuresti, Brasov, Pitesti, Cluj, Ploiesti si Sibiu. Caravana a avut ca Bosch_reciclare_scule_Dremelparteneri lanturile de magazine bauMax, Bricostore, Dedeman si echipa de voluntari ai organizatiei Reciclare Creativa. Cei 16 copii aflati in Centrul de primiri au petrecut aproximativ patru ore decorand mesele confectionate din paleti de lemn, folosind trusele de culori oferite cadou de catre Dremel.

„Ne bucuram foarte mult sa vedem pe chipurile copiilor succesul acestei caravane Dremel. Zambetele lor de bucurie, voia buna, exclamatiile, sentimentele imortalizate prin culori pe mesele ce urmeaza sa le decoreze curtea interioara a centrului, cat si caldura si invitatia sa revenim ne-au stimulat si ne-au dat elanul pentru alte activitati similare. Ne propunem pe viitor sa organizam un atelier de bricolaj cu uneltele Dremel in cadrul scolii, sub aceeasi formula a parteneriatului cu voluntarii organizatiei Reciclare Creativa”, au declarat reprezentantii Bosch.

Bosch_scule_DremelPe langa trusele Dremel, fiecare copil a primit cadou un ghiozdan Dremel pentru scoala, o cana, dulciuri, un caiet, pixuri, baloane si un ursulet din plus. Fiecare din cele 8 bancute a fost dotata cu cate o pernuta decorata cu uneltele Dremel.

Grupul Bosch este un lider global in furnizarea de tehnologii si servicii. Prin toate produsele si serviciile sale, Bosch sporeste calitatea vietii, oferind solutii care sunt atat inovatoare, cat si utile. In acest fel, compania ofera la nivel mondial „Tehnica pentru o viata”.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.