BRD a donat 1,7 milioane lei pentru echipamente medicale si teste Covid-19

brdBRD a donat 1,7 milioane lei Asociatiei pentru Relatii Comunitare si retelei nationale de Fundatii Comunitare pentru a asigura spitalelor echipamente de protectie medicala, teste Covid-19, dezinfectanti si aparatura medicala.

“Deschidem aceasta initiativa si catre alti finantatori din Romania, pentru a construi o retea de solidaritate si pentru a identifica impreuna solutii in vederea sustinerii acestor doua sectoare. Orice implicare conteaza in aceste momente”, a declarat François Bloch, Director General BRD – Groupe Société Générale.

 

De asemenea, suporter strategic constant al domeniului cultural, BRD asigura suma de 300.000 de lei, si impreuna cu Fundatia9, isi propune sa sustina in perioada urmatoare sectorul cultural independent.

Concret, Fundatia9 va oferi in urmatoarele luni granturi pentru productii culturale si un spatiu virtual in care se pot organiza activitati cultural – artistice, pentru a ramane in legatura cu publicul. Totodata, Fundatia9 este in legatura cu alte fundatii si finantatori, pentru a crea o retea de solidaritate pentru artisti si spatii culturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.