BRD finanteaza proiecte ale profesorilor de stiinte exacte

fondul stiintescuBRD finanteaza, prin Fondul Stiintescu, aflat la editia pilot, 8 proiecte ale profesorilor de gimnaziu care si-au propus sa stimuleze pasiunea elevilor pentru stiintele exacte. Suma totala a finantarilor este de 119.989 lei. Castigatorii au fost selectati de un juriu independent, format din persoane cu experienta in diverse domenii corelate cu stiintele exacte. Competitia de proiecte s-a adresat profesorilor de matematica, fizica, chimie, biologie si informatica din sectoarele 2, 3, 4 si 6 din Bucuresti si a oferit finantari in valoare totala de 120.000 de lei.

Fondul Stiintescu este un fond de finantare dezvoltat in parteneriat de BRD – Groupe Société Générale, Romanian-American Foundation si Fundatia Comunitara Bucuresti si este sprijinit de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Programul de finantare si-a propus sa caute profesori cu idei de predare a disciplinei lor care sa implice activ elevii si care sa inspire alti profesori”, au declarat initiatorii proiectului.

Scopul fondului este sa finanteze proiecte care vizeaza cresterea interesului elevilor pentru stiintele exacte. Proiectele si initiativele finantate au ca tema centrala implicarea activa a elevilor. Proiectele castigatoare vor putea fi puse in practica in perioada 30 aprilie – 31 iulie 2015. Propunerile de proiecte au putut fi aplicate intre 20 februarie si 23 martie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.