BRD ofera 120000 de lei pentru profesorii de stiinte exacte din Bucuresti

fondul stiintescuBRD – Groupe Societe Generale, Romanian-American Foundation si Fundatia Comunitara Bucuresti, au lansat Fondul Stiintescu, prin care vor fi recompensati profesorii ce stimuleaza pasiunea elevilor pentru stiintele exacte. Fondul se adreseaza profesorilor de matematica, fizica, chimie, biologie si informatica din sectoarele 2, 3, 4 si 6 din Bucuresti si ofera finantari in valoare totala de 120.000 de lei. Valoarea unui proiect pentru unul din obiecBRD _ JARtele de studiu poate fi intre 5.000 si 10.000 de lei.

Proiectele interdisciplinare sunt incurajate sa participe, primind puncte suplimentare in evaluare si un buget suplimentar (multiplu de 5.000 si 10.000 de lei, in functie de numarul disciplinelor implicate)”, spun reprezentantii proiectului.

Pentru a fi inclusi in procesul de selectie, profesorii completeaza un formular online, disponibil pe www.bucuresti.stiintescu.ro Un juriu independent, format din persoane cu experienta in diverse domenii corelate cu stiintele exacte, va alege proiectele care corespund criteriilor de selectie.

Perioada de primire a propunerilor de proiecte este intre 20 februarie si 19 martie 2015.
Proiectele castigatoare vor fi facute publice pana la 20 aprilie, finantarile urmand sa fie acordate pana la sfarsitul lunii aprilie, astfel incat proiectele sa poata fi puse in practica in perioada 20 aprilie – 31 iulie 2015.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.