Brutariile Paul doneaza 1 leu catre MagiCAMP, pentru fiecare Tartelette Framboise vanduta

Paul MagiCAMPBrutariile Paul au lansat campania „La Paul, cand iei, dai!”, in colaborare cu MagiCAMP, tabara copiilor cu afectiuni oncologice. Astfel, pana pe 31 decembrie 2016, brutariile Paul vor dona catre MagiCAMP 1 leu din pretul fiecarei Tartelette Framboise vanduta, pentru a oferi copiilor posibilitatea de a practica activitatea care le lipseste cel mai mult din viata lor – joaca. Banii adunati vor merge in fiecare luna catre MagiCAMP pentru intretinerea taberei, achizitionarea jucariilor si celor necesare pentru organizarea activitatilor distractive. MagiCAMP este tabara copiilor cu afectiuni oncologice. In fiecare vara, timp de o saptamana, micii „exploratori” sunt introdusi in lumea basmelor si aventurilor, astfel incat mintea si sufletul lor sa treaca mai usor peste greutatile la care sunt supusi. Peste 170 de copii isi vor regasi anul acesta copilaria in taberele MagiCAMP!

Monica IeftimieTartelettes Framboises sunt unele dintre cele mai vandute produse cu fructe din gama Paul, fiind in acelasi timp un simbol al copilariei si al vacantelor de vara, cand cei dragi ne rasfatau cu deserturi cu fructe. De aceea, am decis sa donam 1 leu din pretul acestor tarte pentru a aduce toata bucuria vacantelor, cu joaca si relaxare, copiilor din MagiCAMP. Tabara se afla intr-un loc de basm (intr-o vale situata la poalele muntilor Carpati, in Branesti, langa statiunea Pucioasa), in care copiii pot avea parte de multe activitati ce le pot stimula increderea in ei si pot savura din plin gustul copilariei. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, acesti copii au nevoie de sustinerea noastra – a companiilor si a oamenilor ”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Co-fondatorul MagiCAMP este jurnalista Melania Medeleanu, care devine si ambasadorul campaniei „La Paul, cand iei, dai!”, pe care o va promova prin intermediul retelelor de socializare.

Melania MedeleanuDintr-o tabara cu 32 de copii, in doar trei ani MagiCAMP s-a transformat intr-o casa, in familie, pentru aproape 180 de copii. Copiii acestia cu totul speciali sunt deja familia noastra. Suntem extrem de onorati sa le putem fii alaturi in momentele dificile prin care trec si sa le redam o particica din copilaria de care prea adesea nu au parte. Le suntem indatorati tuturor prietenilor MagiCAMP si brutariilor Paul Romania pentru ca ne ajuta sa realizam acest lucru”, a declarat Melania Medeleanu, jurnalist & co-fondator MagiCAMP.

MagiCAMP isi propune sa le ofere copiilor „Joaca la greu” – asa cum spune si motto-ul taberei. Activitatile sunt tratate la modul cel mai serios si sunt implementate impreuna cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializati si entertaineri de top. Printre jocurile pe care le practica copiii se numara catararile pe panou vertical, zborul cu tiroliana, trasul cu arcul, echitatia, pictura, sportul, teatrul, cantatul la tobe si multe altele, toate gandite astfel incat fiecare copil sa poata participa, indiferent de provocarile de mobilitate sau de alt tip cu care se confrunta.

Toate acestea ajuta la cresterea increderii in propriile forte, a stimei de sine, a independentei si a interesului copiilor fata de construirea de prietenii noi si participarea la diferite activitati sociale.

In 2016, peste 170 de copii vor petrece o saptamana la Branesti si se vor juca la greu intr-o tabara plina de magie si aventura in care zane si Ilene Cosanzene, printi si printese vor crea cate o poveste pentru fiecare copil a carui viata se imparte intre casa si patul de spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.