Bucuresti Mall si WWF sprijina protejarea mediului natural al ursilor bruni

Bucuresti Mall organizeaza, intre 11 – 12 august si 18 – 19 august, un eveniment educativ cu privire la protejarea naturii salbatice si a ursilor bruni, organizat impreuna cu World Wide Fund for Nature- Romania (WWF). Evenimentul se va desfasura in intervalul orar 14-20, in zona coridorului H&M. Indiferent de varsta, pasionatii de natura sunt asteptati in mall cu activitati educative si distractive, prin care vor afla mai multe informatii despre habitatul natural al ursilor bruni in padure, dar si cum pot fi protejati. De asemenea, toti vizitatorii vor putea admira si o expozitie unica cu padurile din tara noastra:„Povestile padurii”.

“Cu sprijinul organizatiei WWF ne dorim sa aducem in atentia clientilor nostri cauza referitoare la conservarea, refacerea şi administrarea responsabila a zonelor naturale din tara noastra. Evenimentul sustinut atat de Plaza Romania, cat si de Bucuresti Mall transpune aceste fapte intr-un proiect educativ, astfel ca cei mici pot descoperi si invata despre importanta salvarii unei specii de animale, dar si a mediului in care aceasta traieste”, a declarat Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.  

Impreuna cu voluntarii de la WWF, copiii vor face cunostiinta cu familia Brunescu, o familie de ursi din Romania, vor invata cum ar trebui sa arate o casa ideala in padure si o vor construi folosind materiale naturale: pietricele, ghinda, crengi, conuri, frunze, iarba, plastilina si hartie creponata. Cei mai creativi dintre copii vor putea castiga un ursulet de plus sau un tricou marca WWF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.