Bursa Binelui: 6.000 de donatii in doar 5 luni, in valoare de peste 100.000 de euro

Infografic Bursa Binelui DONATIIBursaBinelui.ro,Platforma de fundraising initiata de Banca Comerciala Romana in parteneriat cu Euplatesc.ro, si-a intrecut propriul record si a strans de la inceputul anului si pana in prezent 6.000 de donatii.

Suma totala a acestora este de peste 100.000 de euro.

Doar in luna martie, platforma a strans 2.020 de donatii ce insumeaza peste 200.000 de lei, de 4 ori mai mult decat in luna ianuarie.

Donatiile au sprijinit 26 de ONG-uri, precum si 5 proiecte care au dezvoltat solutii pentru lupta impotriva pandemiei de COVID-19: Fondul de Urgenta pentru Spitale, Oameni pentru Pitesti COVID-19, Protejam MEDICII si asistentele medicale de COVID-19, Recladim Speranta-COVID-19, Ajuta-i pe cei 550 sa treaca cu bine si peste carantina.

Nicoleta-Deliu-Banca Comerciala Romana - CSRmedia-HomeSuntem mandri ca am reusit sa strangem atat de multe donatii intr-un timp asa de scurt si ne bucuram ca putem fi alaturi de ONG-urile care au fost atat de incercate in aceasta perioada de impas economic. Dar nu trebuie sa ne oprim aici. Ne continuam misiunea, mobilizam in continuare resurse si investim in cei care ajuta comunitatea, pentru ca doar asa putem sa contribuim la un viitor mai bun pentru Romania”, a declarat Nicoleta Deliu, Head of Communication & CSR BCR.

Donatiile continua pe platforma www.bursabinelui.ro, unde cei care vor sa sustina o cauza sunt invitati sa doneze sau sa se inscrie cu un proiect.

BursaBinelui.ro, proiect initiat de BCR, este singura platforma online din Romania, deschisa tuturor ONG-urilor, unde donatiile nu sunt comisionate. Anul trecut, platforma a sarbatorit 7 ani de existenta si a inregistrat peste 55.000 de donatii in valoare de aproape 3 milioane de lei. In prezent, 700 de ONG-uri sunt inscrise pe platforma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.