Burse Cosmote pentru studentii “boboci”

Incepand cu 15 septembrie, tinerii studenti care au gandire inovatoare si spirit antreprenorial pot aplica pentru Bursele Cosmote. Concursul se adresează tinerilor absolventi ai clasei a XII-a din anii 2010 si 2011, care au fost admisi intr-o institutie de invatamant superior de stat din Romania, categoria “fara plata” sau “cu plata”, la zi, indiferent de profil.

Concursul este organizat in doua etape. Prima etapa, care este si eliminatorie, presupune completarea si trimiterea unui dosar de inscriere. Cea de-a doua etapa consta in participarea la un interviu, in urma caruia vor fi desemnati castigatorii celor 5 burse. Cuantumul unei burse este de 150 de euro pe luna, timp de 9 luni pe an (octombrie – iunie), pe perioada desfasurarii studiilor universitare. Pentru mai multe detalii, click aici

 

Bursele Cosmote

Cosmote Romania se implica în formarea tinerei generatii, in sustinerea educatiei si a performantei . Astfel, in 2010, compania a lansat programul Bursele Cosmote, prin care ofera 5 burse tinerilor ambitiosi, talentati, cu rezultate scolare foarte bune si obiective de cariera foarte bine stabilite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.