Bursele Telekom: Sustinere financiara pentru zece studenti, pe durata intregului an scolar

Bursele Telekom 2017Telekom Romania a demarat cea de-a opta editie a programului ”Bursele Telekom”, prin care va sustine financiar zece studenti, pe parcursul anului scolar 2017-2018. 

In aceasta editie programul este orientat catre proiecte si performanta in domeniul stiintelor reale –  automatica si calculatoare, informatica, cibernetica, matematica, inginerie electrica, electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei, fiind astfel in linie cu misiunea Telekom Romania de a inova si de a sustine inovatia in domeniul tehnologiei informatiilor si Internet of Things.

Programul ”Bursele Telekom” isi propune sa identifice tineri pasionati de domeniul pe care si l-au ales pentru studii, cu rezultate scolare foarte bune si obiective de cariera foarte bine stabilite, care s-au facut remarcati prin proiecte extracurriculare si activitati de voluntariat.

Programul Bursele Telekom este unul din modurile in care Telekom contribuie la educatia tinerilor nostri, prin recompensarea performantei si a realizarilor, precum si a participarii la proiecte extracuriculare si de voluntariat. Este un profil de cetatean responsabil, de viitor profesionist dedicat obiectivelor sale, pe care ne dorim sa il cultivam”, a declarat Florina Serban, Coordonator Senior Responsabilitate Corporativa, Telekom Romania.

Cei zece bursieri din aceasta editie vor beneficia de cate o bursa anuala in valoare totala de 13.000 de lei, acordata pentru durata anului universitar 2017 – 2018.

Editia din acest an a programului “Bursele Telekom” se va desfasura in perioada 15 decembrie 2017 – 14 februarie 2018, astfel:

  • 15 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018  –  inscrierea proiectelor pe website-ul www.burseletelekom.ro;
  • 6 februarie 2018 – anuntarea celor 20 de finalisti;
  • 8-9 februarie 2018 – etapa de interviuri cu juriul;
  • 14 februarie 2018 – anuntarea cistigatorilor.

Programul ”Bursele Telekom” a fost lansat in anul 2010 si a sustinut inca de la inceput studenti cu performante deosebite in domeniul lor de studii.

Pana in 2016 compania a sustinut peste 105 bursieri, studenti la universitati de prestigiu din Romania.

Pentru mai multe detalii despre program, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.