“Business Responsabil”: INTERVIU cu directorul general al companiei Schneider Electric

video schneiderEchipa CSRMedia.ro a lansat o noua editie a emisiunii video “Business Responsabil”, in care poate fi urmarit un interviu cu Florentina Totth, directorul general al companiei Schneider Electric. Materialul prezinta modalitatile prin care compania se implica in sustinerea comunitatilor in care activeaza, dar si viziunea Schneider Electric in ceea ce priveste orasele viitorului. CP_Business-ResponsabilTotodata, sunt amintite si provocarile intampinate de companie in derularea proiectelor de Responsabilitate Sociala.

Lacramioara_Botezatu“Astfel de materiale sunt extrem de necesare in conditiile in care interviurile video cu managerii companiilor pe tema responsabilitatii sociale nu sunt foarte populare in media romaneasca, pentru ca televiziunile traditionale reusesc cu mare greutate sa cadreze astfel de subiecte in politicile lor editoriale”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Emisiunea Business Responsabil a fost lansata de Echipa CSRmedia.ro cu ocazia aniversarii a 3 ani de existenta pe piata stirilor din domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative. In cadrul acestei emisiuni, echipa editoriala va prezenta cele mai importante evenimente / activitati din domeniul CSR realizate in tara noastra. Materialele vor fi caracterizate de adevar si buna-credinta, echidistanta, impartialitate, raspunzind interesului general.

Emisiunile “Business Responsabil” pot fi urmarite in cadrul sectiunii VIDEO de pe site-ul nostru.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.