Caiete gratuite pentru elevii din 200 de scoli rurale, de la AKTA

Digital Cable System, prin divizia AKTA, doneaza 65.000 de caiete copiilor din 200 de scoli generale aflate in zonele in care firma activeaza. Campania se adreseaza elevilor din clasele I – IV, din zone rurale.  Potrivit organizatiei “Salvati Copiii”, sustinerea unui copil in invatamantul de stat costa in mediul rural circa 1.372 de lei pe an (rechizite, uniforma,  echipament  pentru sport, meditatii, fondul clasei, serbari organizate cu diferite ocazii), spun reprezentantii DCS.

“Din pacate, localitatile din mediul rural nu se confrunta numai cu un decalaj in ceea ce priveste accesul la tehnologie, ci si cel la educatie. In acest sens am decis sa ne implicam activ in sprijinul elevilor prin donarea a peste 7.000 de carti la inceputul verii, pentru premierea elevilor merituosi din clasele I – VIII, precum si a circa 65.000 de caiete in septembrie, pentru ca inceperea scolii sa reprezinte un motiv de bucurie si pentru elevii claselelor I – IV ale caror familii au venituri mici“, a declarat Dinu Malacopol, CEO al Digital Cable Systems.

Campania se desfasoara cu ocazia inceperii noului an scolar.

Despre Digital Cable Systems
Infiintat in 2005, la initiativa mai multor antreprenori din domeniul telecom din Romania, si beneficiind de o investitie substantiala in anul 2007 din partea fondului de investitii Pinebridge New Europe Partners II, grupul DCS a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii de pe piata autohtona. Compania ofera servicii de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, solutii de transmisiuni date si acces Internet, precum si telefonie fixa, atat pe segmentul business cat si pe cel al clientilor rezidentiali, pe piata din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.