Campania „Adevarul este in inima ta” a adunat 75.000 de euro

Campania nationala „Adevarul este in inima ta!”, derulata in luna decembrie 2011 de Habitat for Humanity Romania, a reusit sa inmoaie inimile multor persoane. Astfel, in urma donatiilor facute prin SMS la 859, direct în conturile Habitat sau prin donatii de materiale de constructii s-a strans suma de 75.000 de euro.

„Cu aceste resurse vor fi asistate mai multe familii in nevoie urgenta de locuinta din Daia (Mures), Fundulea (Calarasi), Comana (Giurgiu), Capalna (Bihor), Beius, Comanesti si Craiova”, spun reprezentantii Habitat for Humanity.

Habitat si-a propus sa ajute in acest an 700 de familii care locuiesc in conditii precare, prin constructii noi sau renovari.
Peste 5 milioane de romani traiesc in conditii de locuit precare si inadecvate. Astfel, 42,5% dintre romani nu au toaleta conectata la o retea de apa si canal, 41,2% nu au baie sau dus, iar 55,3% traiesc in conditii de suprapopulare, se arata in ultimul studiu Eurostat, la nivelul anilor 2009/2010. Romania se situeaza pe primul loc in ceea ce priveste lipsa utilitatilor de baza si standardelor minime in locuinte.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.