Campania „Schimba deseurile cu tehnologia Samsung”, din nou la start

Samsung Romania, impreuna cu Ecotic, a dat startul celei de-a treia editii a campaniei „Schimba deseurile cu tehnologia Samsung”. Aceasta editie are loc concomitent in Bucuresti, sectorul 2, cat si in municipiul Cluj-Napoca. Principiile de desfasurare raman neschimbate si in aceasta a treia editie: populatia este invitata sa predea deseurile de echipamente electrice si electronice in mod responsabil la punctele special amenajate de Ecotic si partenerii sai, primind in schimbul deseului predat doua vouchere. La finalul campaniei se va organiza o tombola cu premii constand in echipamente electrice marca Samsung. Un voucher primit in urma predarii deseului de echipament electric poate fi folosit in achizitionarea produselor Samsung cu discount de pana la 35%.

“Primele doua editii ale campaniei „Schimba deseurile cu tehnologia Samsung” desfasurate in anul 2012 in sectorul 2 si respectiv in sectorul 6 al Capitalei au inregistrat rezultate deosebite. In total au fost colectate 12 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice, peste 700 de persoane predand DEEE-uri la punctele de colectare special amenajate in proiect, fiind achizitionate peste 100 de echipamente noi marca Samsung”, spun organizatorii campaniei.

In Bucuresti, editia a treia se desfasoara in sectorul 2 al Capitalei cu ajutorul Primariei acestui sector si Supercom SA in perioada 20 martie – 20 aprilie. Punctele de colectare mobile vor fi amplasate dupa cum urmeaza: Zona pasajului Muncii – Intersectia Blvd Mihai Bravu cu Str. Maior Ion Coravu, in perioada 20-24 martie; Zona P-ta Delfinului (langa intersectie), in perioada 25-30 martie; P-ta Obor (langa parc si intersectie), in perioada 31 martie – 5 aprilie; Sos. Colentina (intersectia cu avion), in perioada 6-11 aprilie si Sos. Stefan Cel Mare (la statia de metrou), in perioada 12-20 aprilie. In sectorul 2 vor functiona si punctele de colectare puse la dispozitie de Supercom SA: Str Heliade Radulescu, nr 33 si Str. Baicului, nr 69.

In Cluj-Napoca, proiectul este sustinut de Primaria Municipiului, Rosal Grup – sucursala Cluj Napoca, Compania de Salubritate Brantner Veres SA, in perioada 20 martie – 17 aprilie.

Pentru mai multe detalii, click AICI

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.