Campania „Schimba deseurile cu tehnologia Samsung” si-a desemnat castigatorii

Samsung Romania, impreuna cu ECOTIC au desemnat castigatorii celei de-a treia editii a campaniei „Schimba deseurile cu tehnologia Samsung”. Pe perioada derularii acesteia (20 martie – 20 aprilie), in sectorul 2 al Capitalei au fost colectate aproximativ 4,5 tone DEEE de la 493 persoane. In urma tragerii la sorti au fost desemnate persoanele care au castigat: 5 aspiratoare, 3 playere Blu Ray, 2 sisteme Home Cinema, o masina de spalat vase si un televizor LED de 32’. In timpul desfasurarii campaniei in Cluj-Napoca (20 martie – 17 aprilie), 423 persoane au predat in total 644 de echipamente electrice si electronice uzate. Cei mai norocosi dintre acestia au castigat, in urma tragerii la sorti, produse Samsung, respectiv: 5 aspiratoare, 2 playere Blu Ray, 3 sisteme Home Cinema si 2 televizoare LED de 32’.

“Pentru fiecare DEEE predat, participantii au fost premiati cu cate doua vouchere: unul pentru o reducere de pana la 35% la produse Samsung selectate si cel de-al doilea pentru participarea la tombola organizata la finalul campaniei, in ambele centre de desfasurare ale campaniei”, spun initiatorii campaniei.

Pe tot parcursul actiunii, oamenii au fost informati despre beneficiile colectarii si reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electrocasnice, fiind invitati sa predea DEEE in mod responsabil la punctele special amenajate de ECOTIC si partenerii sai. In perioada campaniei au functionat cinci puncte de colectare mobila atat in sectorul 2 al Capitalei, cat si in Cluj-Napoca.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.