Campania Holcim „Impreuna pentru comunitate” premiata la Gala Voluntariatului

Campania „Impreuna pentru comunitate”, organizata anul acesta de Holcim Romania, a primit premiul „Proiectul de voluntariat al anului din domeniul corporativ” in cadrul Galei Nationale a Voluntariatului 2012.  Campania s-a concretizat prin 16 actiuni de voluntariat la care au participat 610 de angajati ai Holcim Romania. Acestia au derulat activitati de voluntariat concentrate pe trei domenii – plantari de copaci pentru un mediu mai verde, colectare selectiva de deseuri si reabilitarea unor zone de interes public. Voluntarii romani au depus in comun 5.887 de ore de munca in folosul comunitatii, echivalentul a circa 2,8 ani de munca in folosul comunitatii.

„Acest premiu vine ca o incununare a eforturilor noastre de fi alaturi de comunitatile in care avem operatiuni. Suntem mandri de implicarea si entuziasmul de care au dat dovada angajatii nostri, care au demonstrat inca o data ca actiunile de voluntariat sunt deja o traditie in cadrul Holcim Romania”, a declarat Daniel Bach, Director General al Holcim Romania.

Campania a fost organizata in perioada aprilie – iunie 2012, cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta in lume a Grupului Holcim si 15 ani de prezenta locala. Obiectivul campaniei „Impreuna pentru comunitate” a fost ca pe tot parcursul anului, cei peste 80.000 de angajati Holcim din toate colturile lumii sa se implice pentru minim o zi ca voluntari in programe sociale, cu scopul de a insuma, prin timpul petrecut in astfel de actiuni, cel putin 100 de ani. Fiecare companie din cadrul Grupului Holcim a avut libertatea de a alege felul in care implementeaza campania de voluntariat, precum si actiunile menite sa genereze un procent cat mai mare de implicare a angajatilor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.